Onno Blom over Jan Wolkers in Khalid & Sophie: 'Groot talent voor bewonderen'

Onno Blom over Jan Wolkers in Khalid & Sophie: 'Groot talent voor bewonderen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Onno Blom over Jan Wolkers in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: 'Groot talent voor bewonderen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Jan Wolkers was niet alleen kunstenaar en schrijver, maar ook een bezeten voetballiefhebber. Zijn biograaf Onno Blom legt uit waarom Wolkers zo'n fan was van Piet Keizer en Willem van Hanegem en zich zo diep verbonden voelde met Johan Cruijff. 'Het mooie van Wolkers is dat hij zo'n groot talent voor bewonderen had.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Onno Blom over Jan Wolkers in Khalid & Sophie: 'Groot talent voor bewonderen'

Jan Wolkers was niet alleen kunstenaar en schrijver, maar ook een bezeten voetballiefhebber. Zijn biograaf Onno Blom legt uit waarom Wolkers zo'n fan was van Piet Keizer en Willem van Hanegem en zich zo diep verbonden voelde met Johan Cruijff. 'Het mooie van Wolkers is dat hij zo'n groot talent voor bewonderen had.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV