Ben van der Burg in Op1 over Elon Musk’s overname van Twitter: "Het is spannend"

Ben van der Burg in Op1 over Elon Musk’s overname van Twitter: "Het is spannend"

Vrijdag 28 oktober 2022 om 23:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

"De vogel is bevrijd", zegt Elon Musk over zijn overname van Twitter. De multimiljardair lijkt gelijk huis te houden: de bedrijfstop zou al zijn ontslagen. Ben van der Burg vertelt bij Op1 wat de koop betekent voor de vrijheid van meningsuiting.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ben van der Burg</em> in <em>Op1</em> over Elon Musk’s overname van Twitter: &quot;Het is spannend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. "De vogel is bevrijd", zegt Elon Musk over zijn overname van Twitter. De multimiljardair lijkt gelijk huis te houden: de bedrijfstop zou al zijn ontslagen. Ben van der Burg vertelt bij Op1 wat de koop betekent voor de vrijheid van meningsuiting. Tekst gaat verder onder de video. Warm en verwelkomend"Het is spannend. De deal moest voor elf uur rond zijn, anders zou er een rechtszaak komen", zegt Ben van der Burg in Op1. Musk wil dat Twitter voor iedereen een 'warm en verwelkomend' social mediaplatform is, zo zou ook de verbannen oud-president Donald Trump op het platform mogen terugkeren. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geert Wilders slacht Sander Schimmelpenninck: 'Ramp voor de mensheid & verzuurde man' Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Elon Musk heeft Twitter overgenomen: 'Beetje eng' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Ben van der Burg in Op1 over Elon Musk’s overname van Twitter: "Het is spannend"

Warm en verwelkomend
"Het is spannend. De deal moest voor elf uur rond zijn, anders zou er een rechtszaak komen", zegt Ben van der Burg in Op1. Musk wil dat Twitter voor iedereen een 'warm en verwelkomend' social mediaplatform is, zo zou ook de verbannen oud-president Donald Trump op het platform mogen terugkeren.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's