Willem Vissers in VI: 'Louis van Gaal heeft Johan Derksen hoog zitten als journalist'

Willem Vissers in VI: 'Louis van Gaal heeft Johan Derksen hoog zitten als journalist'

Saturday 29 October 2022 om 10:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Willem Vissers in <em>VI</em>: 'Louis van Gaal heeft <em>Johan Derksen</em> hoog zitten als journalist' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Willem Vissers was vrijdagavond te gast in Vandaag Inside. Vissers schreef een nieuw boek over Louis van Gaal. Volgens Vissers vindt Louis van Gaal het programma Vandaag Inside niet altijd leuk. 'Maar hij heeft Johan wel hoog zitten als journalist.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Willem Vissers was vrijdagavond te gast in Vandaag Inside. Vissers schreef een nieuw boek over Louis van Gaal. Volgens Vissers vindt Louis van Gaal het programma Vandaag Inside niet altijd leuk. 'Maar hij heeft Johan wel hoog zitten als journalist.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's