Vandaag Inside: RTL Nieuws startte onderzoek na uitspraak Hélène Hendriks over vreemdgaan

Vandaag Inside: RTL Nieuws startte onderzoek na uitspraak Hélène Hendriks over vreemdgaan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: <em>RTL Nieuws</em> startte onderzoek na uitspraak Hélène Hendriks over vreemdgaan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 deed Hélène Hendriks een opvallende uitspraak over vreemdgaan, al was dat niet zo bedoeld. In Vandaag Inside vertelde ze dat deze uitspraak veel los heeft gemaakt. Het RTL Nieuws deed zelfs een onderzoek. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In HLF8 deed Hélène Hendriks een opvallende uitspraak over vreemdgaan, al was dat niet zo bedoeld. In Vandaag Inside vertelde ze dat deze uitspraak veel los heeft gemaakt. Het RTL Nieuws deed zelfs een onderzoek.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV