Jinek gemist? Elise Schaap speelt hoofdrol in nieuwe film Stromboli van Saskia Noort

Jinek gemist? Elise Schaap speelt hoofdrol in nieuwe film Stromboli van Saskia Noort

Saturday 29 October 2022 om 08:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Elise Schaap speelt hoofdrol in nieuwe film <em>Stromboli</em> van Saskia Noort Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Het aangrijpende boek van Saskia Noort, 'Stromboli' is verfilmd, en in de hoofdrol schittert Elise Schaap. In Jinek vertelden de twee vrijdagavond over dit bijzondere project. Voor Saskia Noort was dit haar meest persoonlijke boek ooit. Elise Schaap kreeg de uitdaging om al haar talenten aan te spreken: van ingetogen en klein naar groots en humoristisch. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Elise Schaap speelt hoofdrol in nieuwe film Stromboli van Saskia Noort

Het aangrijpende boek van Saskia Noort, 'Stromboli' is verfilmd, en in de hoofdrol schittert Elise Schaap. In Jinek vertelden de twee vrijdagavond over dit bijzondere project. Voor Saskia Noort was dit haar meest persoonlijke boek ooit. Elise Schaap kreeg de uitdaging om al haar talenten aan te spreken: van ingetogen en klein naar groots en humoristisch.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's