Hart van Nederland: forse schade aan shishalounge in Eindhoven na explosie (video)

Hart van Nederland: forse schade aan shishalounge in Eindhoven na explosie (video)

<em>Hart van Nederland</em>: forse schade aan shishalounge in Eindhoven na explosie (video) Een pand in de Irisbuurt in Eindhoven is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar beschadigd door een explosie. Waar deze door veroorzaakt werd is onduidelijk, maar de politie houdt rekening met opzet. Niemand raakte gewond, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Rellen in Graz na verlies Feyenoord: hooligans vallen politie aan en vernielen wc's Bekijk deze video » Video: man neergeschoten voor eigen woning in Eindhoven, verdachten vast Bekijk deze video » Zien! Tips kinderslaapcoach tegen verstoring slaapritme door wintertijd (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een pand in de Irisbuurt in Eindhoven is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar beschadigd door een explosie. Waar deze door veroorzaakt werd is onduidelijk, maar de politie houdt rekening met opzet. Niemand raakte gewond, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's