Video: Bijzondere protestactie Extinction Rebellion bij twaalf ING-kantoren

Video: Bijzondere protestactie Extinction Rebellion bij twaalf ING-kantoren

Saturday 29 October 2022 om 17:31

Video: Bijzondere protestactie <em>Extinction Rebellion</em> bij twaalf <em>ING-kantoren</em> Klimaatactivisten van Extinction Rebellion voeren actie in twaalf vestigingen van ING. Ze gingen de bankkantoren binnen of zetten die af alsof het een plaats delict betrof, maakte de organisatie bekend. Extinction Rebellion protesteert tegen de financiering van bedrijven die actief zijn in de winning en verwerking van fossiele brandstoffen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Klimaatactivist Rozemarijn van 't Einde in Op1 over bekladden van kunst: ‘’Het zijn extreme acties!" Bekijk deze video » Jinek gemist? Bekijk hele gesprek met klimaatactivist Jelle de Graaf, die zich aan tafel lijmt Bekijk deze video »
Nieuws :

Klimaatactivisten van Extinction Rebellion voeren actie in twaalf vestigingen van ING. Ze gingen de bankkantoren binnen of zetten die af alsof het een plaats delict betrof, maakte de organisatie bekend. Extinction Rebellion protesteert tegen de financiering van bedrijven die actief zijn in de winning en verwerking van fossiele brandstoffen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's