Vanavond in Down met Johnny: Chris judoot met Dennis van der Geest

Vanavond in Down met Johnny: Chris judoot met Dennis van der Geest

In Down met Johnny heeft de verstandelijk beperkte Chris één grote wens: een judowedstrijd tegen zijn idool en de voormalig wereldkampioen Dennis van der Geest. Van der Geest stemt toe en dus nemen ze het tegen elkaar op op de mat.

Down met Johnny is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Down met Johnny terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in Down met Johnny: Chris judoot met Dennis van der Geest In Down met Johnny heeft de verstandelijk beperkte Chris één grote wens: een judowedstrijd tegen zijn idool en de voormalig wereldkampioen Dennis van der Geest. Van der Geest stemt toe en dus nemen ze het tegen elkaar op op de mat. Down met Johnny is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Down met Johnny terugkijken bij Gids.tv.
TV
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Down met Johnny: Chris judoot met Dennis van der Geest of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sbs, wereldkampioen, tv-programma, sbs6, dennis van der geest, sbs 6, wens, terugkijken

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.