Bekijk de trailer van Onder Vuur seizoen 2, vanaf oktober bij België Eén

Bekijk de trailer van Onder Vuur seizoen 2, vanaf oktober bij België Eén

Het eerste seizoen was zowel op tv als op Netflix in Nederland een enorm succes en een tweede seizoen kon dan ook zeker niet uitblijven. Post Oosteroever kampt met personeelstekort en verouderd materiaal. De voortekenen van een nakende fusie met Post Centraal. In afwachting daarvan moeten ze zich met beperkte middelen weten redden op gevaarlijke interventies.

Bekijk de trailer van <em>Onder Vuur</em> seizoen 2, vanaf oktober bij België Eén Het eerste seizoen was zowel op tv als op Netflix in Nederland een enorm succes en een tweede seizoen kon dan ook zeker niet uitblijven. Post Oosteroever kampt met personeelstekort en verouderd materiaal. De voortekenen van een nakende fusie met Post Centraal. In afwachting daarvan moeten ze zich met beperkte middelen weten redden op gevaarlijke interventies. Het tweede seizoen van Onder vuur is vanaf zondag 30 oktober wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees ook waar je Onder Vuur kunt kijken. Bekijk ook Video: alles over de nieuwe streamingdienst SkyShowtime Bekijk deze video » Netflix-serie The Takeover krijgt te maken met hoge verwachtingen: "Nederlandse Jason Bourne" Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk de trailer van Onder Vuur seizoen 2, vanaf oktober bij België Eén

Het tweede seizoen van Onder vuur is vanaf zondag 30 oktober wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees ook waar je Onder Vuur kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's