Video: Oma Rico Verhoeven 'superkritisch' na afloop gevecht tegen Hesdy Gerges

Video: Oma Rico Verhoeven 'superkritisch' na afloop gevecht tegen Hesdy Gerges

Zondag 30 oktober 2022 om 21:17

Een on-Nederlands spektakel waarbij vechtsport en entertainment samen komen voor een groot publiek. Dat wil Rico Verhoeven met zijn eigen Hit It in de Rotterdamse Ahoy zaterdagavond realiseren. Fatima Moreira de Melo was van de partij en deed verslag over het even.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Oma Rico Verhoeven</em> 'superkritisch' na afloop gevecht tegen <em>Hesdy Gerges</em> Een on-Nederlands spektakel waarbij vechtsport en entertainment samen komen voor een groot publiek. Dat wil Rico Verhoeven met zijn eigen Hit It in de Rotterdamse Ahoy zaterdagavond realiseren. Fatima Moreira de Melo was van de partij en deed verslag over het even. Tekst gaat verder onder de video. Oma VerhoevenOp je eigen feestje naar huis getrapt worden is natuurlijk geen optie voor Rico Verhoeven, de 33-jarige King of Kickboxing weet zijn gevecht tegen Hesdy Gerges dan ook te winnen. De oma van Rico Verhoeven was ook aanwezig, volgens Rico was ze 'superkritisch' op zijn performance. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Oma Rico Verhoeven 'superkritisch' na afloop gevecht tegen Hesdy Gerges

Oma Verhoeven
Op je eigen feestje naar huis getrapt worden is natuurlijk geen optie voor Rico Verhoeven, de 33-jarige King of Kickboxing weet zijn gevecht tegen Hesdy Gerges dan ook te winnen. De oma van Rico Verhoeven was ook aanwezig, volgens Rico was ze 'superkritisch' op zijn performance.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's