Het Gouden Uur: verdenkt Michelle haar man Mardik van terroristische aanslag?

Het Gouden Uur: verdenkt Michelle haar man Mardik van terroristische aanslag?

Monday 31 October 2022 om 11:38

In Het Gouden Uur draait het allemaal om het eerste uur na een terroristische aanslag. Michelle besluit haar man, rechercheur Mardik, te confronteren met haar verdenkingen. Mardik wordt ook al verdacht door zijn collega’s, en nu zijn vrouw. “Moest ik daarom naar huis gaan? Je belde dat ik naar huis moest. Voor de aanslag. Wist je dat het ging gebeuren? Liet je me daarom naar huis gaan?”

Bekijk de beelden van Het Gouden Uur hieronder.

Het Gouden Uur is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3 en NPO Plus. Je kunt alle afleveringen van Het Gouden Uur terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Gouden Uur</em>: verdenkt Michelle haar man Mardik van terroristische aanslag? In Het Gouden Uur draait het allemaal om het eerste uur na een terroristische aanslag. Michelle besluit haar man, rechercheur Mardik, te confronteren met haar verdenkingen. Mardik wordt ook al verdacht door zijn collega’s, en nu zijn vrouw. “Moest ik daarom naar huis gaan? Je belde dat ik naar huis moest. Voor de aanslag. Wist je dat het ging gebeuren? Liet je me daarom naar huis gaan?” Bekijk de beelden van Het Gouden Uur hieronder. Het Gouden Uur is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3 en NPO Plus. Je kunt alle afleveringen van Het Gouden Uur terugkijken bij Gids.tv. Zien: Nasrdin Dchar razend enthousiast over rol in thrillerserie Het Gouden Uur Bekijk deze video » Het Gouden Uur: rechercheur Mardik wordt verdacht van aanslag door collega’s Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's