Hoogtepunten Mart op de piste aflevering 1: 'Wesley Sneijder is uitsmijter Madurodam’

Hoogtepunten Mart op de piste aflevering 1: 'Wesley Sneijder is uitsmijter Madurodam’

In Mart op de piste doet Mart Hoogkamer een poging om een Après Ski-hit te scoren, maar dat is niet het enige waar deze show om draait. Mart heeft namelijk een aantal vrienden meegenomen op een muzikale wintersport, en ze trappen vooral ook heel veel lol. Zo kan Randy Wolters het niet laten om Wesley Sneijder te pakken te nemen als mensen met hem op de foto willen. “Dat is de uitsmijter van Madurodam, dat is ‘m niet!”

Bekijk de hoogtepunten van de eerste aflevering van Mart op de piste hieronder.

Mart op de piste is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv.

Hoogtepunten <em>Mart op de piste</em> aflevering 1: 'Wesley Sneijder is uitsmijter Madurodam’ In Mart op de piste doet Mart Hoogkamer een poging om een Après Ski-hit te scoren, maar dat is niet het enige waar deze show om draait. Mart heeft namelijk een aantal vrienden meegenomen op een muzikale wintersport, en ze trappen vooral ook heel veel lol. Zo kan Randy Wolters het niet laten om Wesley Sneijder te pakken te nemen als mensen met hem op de foto willen. “Dat is de uitsmijter van Madurodam, dat is ‘m niet!” Bekijk de hoogtepunten van de eerste aflevering van Mart op de piste hieronder. Mart op de piste is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv. Mart op de piste: Wesley Sneijder en Randy Wolters treden op als volkszangers Bekijk deze video » I Want Your Song: WK Special: Mart Hoogkamer zingt nieuwe WK-hit (video) Bekijk deze video »
TV :
Hoogtepunten Mart op de piste aflevering 1: 'Wesley Sneijder is uitsmijter Madurodam’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV