Weduwe van Eberhard van der Laan schrijft boek over rouw

Weduwe van Eberhard van der Laan schrijft boek over rouw

Weduwe van Eberhard van der Laan schrijft boek over rouw Femke van der Laan is de weduwe van de overleden Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Ze schreef in het jaar na zijn overleden columns over rouw en rouwverwerking, die nu gebundeld zijn in een boek. Ook leest ze een stukje voor bij 5 Uur Live. DWDD gemist: Elsbeth Etty over biografie Willem Wilmink Bekijk deze video »
TV :

Femke van der Laan is de weduwe van de overleden Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Ze schreef in het jaar na zijn overleden columns over rouw en rouwverwerking, die nu gebundeld zijn in een boek. Ook leest ze een stukje voor bij 5 Uur Live.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weduwe van Eberhard van der Laan schrijft boek over rouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, eberhard van der laan, live, burgemeester, gemist, overlijden, weduwe, verdriet, rtl, overleden, rouw, boek, vriend, rtl 4, terugkijken, 5 uur live, stuk

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.