Marielin gefrustreerd in De Grote Kleine Treinencompetitie: ‘Doe het lekker zelf’

Marielin gefrustreerd in De Grote Kleine Treinencompetitie: ‘Doe het lekker zelf’

Monday 31 October 2022 om 12:55

In De Grote Kleine Treinencompetitie kunnen de spanningen in de teams behoorlijk hoog oplopen. Ze moeten veel werk verrichten in korte tijd, ook bij Marielin ontstaan er irritaties. Ze geeft aan hoe hoog het decor moet komen, maar wordt onderbroken door een ander. “Dat vind ik echt doodzonde van mijn tijd. En van mijn energie. En van mijn frustratiegehalte. Dus toen dacht ik: weet je wat, doe het lekker zelf.”

Bekijk de beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder.

De Grote Kleine Treinencompetitie is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv.

Marielin gefrustreerd in <em>De Grote Kleine Treinencompetitie</em>: ‘Doe het lekker zelf’ In De Grote Kleine Treinencompetitie kunnen de spanningen in de teams behoorlijk hoog oplopen. Ze moeten veel werk verrichten in korte tijd, ook bij Marielin ontstaan er irritaties. Ze geeft aan hoe hoog het decor moet komen, maar wordt onderbroken door een ander. “Dat vind ik echt doodzonde van mijn tijd. En van mijn energie. En van mijn frustratiegehalte. Dus toen dacht ik: weet je wat, doe het lekker zelf.” Bekijk de beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder. De Grote Kleine Treinencompetitie is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv. Seizoen 2 De Grote Kleine Treinencompetitie vanaf 8 oktober: dit zijn de deelnemers Bekijk deze video » De Grote Kleine Treinencompetitie: wat weten deelnemers van grote treinen? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's