Zien: koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezoeken Akropolis (Griekenland)

Zien: koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezoeken Akropolis (Griekenland)

Monday 31 October 2022 om 15:32

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Griekenland. De Oranjes hebben een wandeling gemaakt over het Akropolis in Athene en ze hebben uitleg gekregen over het cultuurhistorische belang van deze bijzondere plek.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: koning <em>Willem-Alexander</em> en koningin <em>Máxima</em> bezoeken Akropolis (Griekenland) Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Griekenland. De Oranjes hebben een wandeling gemaakt over het Akropolis in Athene en ze hebben uitleg gekregen over het cultuurhistorische belang van deze bijzondere plek. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Emotionele koningin Máxima over dreiging Amalia: "Ze heeft geen studentenleven" Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima op staatsbezoek in Griekenland: dit is het programma (video) Bekijk deze video »
Royals :

Actuele video's

Meer actuele video's