Spanningen in Expeditie Robinson: ‘Kamp Oranje doet alles, de rest doet niks’

Spanningen in Expeditie Robinson: ‘Kamp Oranje doet alles, de rest doet niks’

Monday 31 October 2022 om 17:07

In Expeditie Robinson zijn sinds de samensmelting de spanningen tussen twee kampen voelbaar. Er zijn irritaties over leiderschap, maar ook over wie veel doet en wie niet. “Het voelt wel alsof Kamp Oranje eigenlijk alles doet, en de rest gewoon een beetje aan het luieren is”, aldus Chatilla van Grinsven. “Als het zo doorgaat, ga ik ook met mijn handen in mijn zakken zitten, dat weet ik wel.”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Spanningen in <em>Expeditie Robinson</em>: ‘Kamp Oranje doet alles, de rest doet niks’ In Expeditie Robinson zijn sinds de samensmelting de spanningen tussen twee kampen voelbaar. Er zijn irritaties over leiderschap, maar ook over wie veel doet en wie niet. “Het voelt wel alsof Kamp Oranje eigenlijk alles doet, en de rest gewoon een beetje aan het luieren is”, aldus Chatilla van Grinsven. “Als het zo doorgaat, ga ik ook met mijn handen in mijn zakken zitten, dat weet ik wel.” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. RTL Boulevard: 'Producent Expeditie Robinson heeft angst Ilias Ilias Ojja onderschat' Bekijk deze video » Expeditie Robinson: expeditieleden helemaal in de wolken door eten Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's