Dit zijn de grappigste campagnefilmpjes van 2018

Dit zijn de grappigste campagnefilmpjes van 2018

Dit zijn de grappigste campagnefilmpjes van 2018 De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zitten er bijna op. Tot 21.00 uur vanavond kunnen Nederlanders stemmen. Telegraaf VNDG-presentator Pim Sedee bespreekt de campagnes en de meest hilarische filmpjes met politiek commentator Wouter de Winther. Benieuwd naar de uitslagen? De NOS komt vanaf 20.30 uur met een avondvullend programma.
Nieuws :

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zitten er bijna op. Tot 21.00 uur vanavond kunnen Nederlanders stemmen. Telegraaf VNDG-presentator Pim Sedee bespreekt de campagnes en de meest hilarische filmpjes met politiek commentator Wouter de Winther. Benieuwd naar de uitslagen? De NOS komt vanaf 20.30 uur met een avondvullend programma.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de grappigste campagnefilmpjes van 2018 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nos, politiek, presentator, gemeenteraadsverkiezingen, pim sedee, uitslagen, commentator, stemmen, telegraaf, telegraaf VNDG, campagnes, wouter de winther


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV