Sonja Barend in Khalid & Sophie over 'flirt' met Mick Jagger (video)

Sonja Barend in Khalid & Sophie over 'flirt' met Mick Jagger (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

In Khalid & Sophie zag je vanavond wel een heel bijzonder fragment van Sonja Barend en Mick Jagger. Een flirt? Volgens Sonja zelf niet!

Lees verder onder de video.

Sonja Barend in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over 'flirt' met Mick Jagger (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. In Khalid & Sophie zag je vanavond wel een heel bijzonder fragment van Sonja Barend en Mick Jagger. Een flirt? Volgens Sonja zelf niet! Lees verder onder de video. Mick JaggerSonja Barend was maandag te gast in Khalid & Sophie om de Sonja Barend-Award uit te reiken. Voordat het zover is komt er eerst nog even een moment voorbij uit de tijd dat Barend zelf nog interviewde. Een bijzonder fragment waarin ze flirt met Mick Jagger. Of eigenlijk, hij met haar. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sonja Barend in Khalid & Sophie over 'flirt' met Mick Jagger (video)

Mick Jagger
Sonja Barend was maandag te gast in Khalid & Sophie om de Sonja Barend-Award uit te reiken. Voordat het zover is komt er eerst nog even een moment voorbij uit de tijd dat Barend zelf nog interviewde. Een bijzonder fragment waarin ze flirt met Mick Jagger. Of eigenlijk, hij met haar.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's