Theo Maassen, Jennifer Hoffman en meer te zien in comedyserie Random Shit

Theo Maassen, Jennifer Hoffman en meer te zien in comedyserie Random Shit

Theo Maassen, Jennifer Hoffman en meer te zien in comedyserie Random Shit De lange trailer van de nieuwe comedyserie Random Shit is uitgebracht, en daarin is te zien wie er allemaal een gastrol hebben in de serie. Henry van Loon speelt de hoofdrol - in werkelijkheid rollen, want hij neemt maar liefst 21 personages voor zijn rekening. Gastspelers zijn onder anderen Theo Maassen, Jennifer Hoffman, Michiel Romeyn en Jelka van Houten. Random Shit is vanaf 18 april te zien bij Videoland. Bekijk de officiële trailer van Random Shit met Henry van Loon Bekijk deze video »
Televisie

De lange trailer van de nieuwe comedyserie Random Shit is uitgebracht, en daarin is te zien wie er allemaal een gastrol hebben in de serie. Henry van Loon speelt de hoofdrol - in werkelijkheid rollen, want hij neemt maar liefst 21 personages voor zijn rekening. Gastspelers zijn onder anderen Theo Maassen, Jennifer Hoffman, Michiel Romeyn en Jelka van Houten.

Random Shit is vanaf 18 april te zien bij Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Theo Maassen, Jennifer Hoffman en meer te zien in comedyserie Random Shit of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: film, reclame, videoland, trailer, loon, hoofdkantoor, redden, serie, zweten, tv-programma, bedrag, cohen, shit, fresku, random, Jack Wouterse, chris zegers, egbert jan weeber, gijs naber, hans van der togt, henry van loon, horace cohen, jelka van houten, jennifer hoffman, john van den heuvel, michiel romeyn, ruben van der meer, theo maassen, tim haars, ton kas, tygo gernandt, huub smit, nederlandse serie, hitserie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »