Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien op SBS6. Dat het leven ook voor de Meilandjes niet altijd dolle pret is, blijkt deze week wel. Er is namelijk droevig nieuws voor Maxime. VakantiehuisDeze aflevering van Chateau Meiland begint echter met een vrolijke noot. De speurtocht op internet naar een nieuw vakantiehuis is geslaagd en dus is de familie alweer op pad in Frankrijk. De agenda is in ieder geval goed gevuld: er staan bezichtigingen van twee huizen op de planning. KatTerug in Nederland krijgen Leroy en Maxime droevig nieuws: hun kat Jut is aangereden. Gezamenlijk neemt de familie afscheid. Daarna wordt het klussen verder opgepakt en maakt de familie Meiland flinke meters in zowel het huis als in de grote tuin er omheen. Bekijk ook RTL Boulevard: krijgen de Meilandjes een nieuw klusprogramma? (video) Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: irritaties om navigatiesysteem Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 31 October 2022 om 21:37

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien op SBS6. Dat het leven ook voor de Meilandjes niet altijd dolle pret is, blijkt deze week wel. Er is namelijk droevig nieuws voor Maxime.

Vakantiehuis
Deze aflevering van Chateau Meiland begint echter met een vrolijke noot. De speurtocht op internet naar een nieuw vakantiehuis is geslaagd en dus is de familie alweer op pad in Frankrijk. De agenda is in ieder geval goed gevuld: er staan bezichtigingen van twee huizen op de planning.

Kat
Terug in Nederland krijgen Leroy en Maxime droevig nieuws: hun kat Jut is aangereden. Gezamenlijk neemt de familie afscheid. Daarna wordt het klussen verder opgepakt en maakt de familie Meiland flinke meters in zowel het huis als in de grote tuin er omheen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's