Johan Derksen over 'tiran' Matthijs van Nieuwkerk: 'Moet hij schijt aan hebben' (video)

Johan Derksen over 'tiran' Matthijs van Nieuwkerk: 'Moet hij schijt aan hebben' (video)

Monday 31 October 2022 om 22:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Het zingt al een tijdje rond in medialand dat De Volkskrant bezig is met een artikel over een angstcultuur achter de schermen van De Wereld Draait Door. Volgens Johan Derksen valt het allemaal wel mee. 'Zo'n talkshow is gewoon topsport.'

Lees verder onder de video.

Johan Derksen over 'tiran' <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: 'Moet hij schijt aan hebben' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Het zingt al een tijdje rond in medialand dat De Volkskrant bezig is met een artikel over een angstcultuur achter de schermen van De Wereld Draait Door. Volgens Johan Derksen valt het allemaal wel mee. 'Zo'n talkshow is gewoon topsport.' Lees verder onder de video. ArtikelHet onthullende artikel van De Volkskrant zou deze week moeten komen, weet René van der Gijp. In Vandaag Inside reageert Johan Derksen. 'Het was een lastige man, maar het was topsport, iedere avond het best bekeken programma van de avond. (...) Dan wordt je wel eens ongenuanceerd. Ik vind dat allemaal niet zo erg, dat gebeurt in ieder bedrijf met betrokken mensen.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Artikel
Het onthullende artikel van De Volkskrant zou deze week moeten komen, weet René van der Gijp. In Vandaag Inside reageert Johan Derksen. 'Het was een lastige man, maar het was topsport, iedere avond het best bekeken programma van de avond. (...) Dan wordt je wel eens ongenuanceerd. Ik vind dat allemaal niet zo erg, dat gebeurt in ieder bedrijf met betrokken mensen.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's