René van der Gijp heeft medelijden met makers docu Jaimie Vaes: 'Hele dag onzin filmen!'

René van der Gijp heeft medelijden met makers docu Jaimie Vaes: 'Hele dag onzin filmen!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> heeft medelijden met makers docu <em>Jaimie Vaes</em>: 'Hele dag onzin filmen!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Jaimie Vaes past in de traditie van de familie Kardashian: een vrouw zonder noemenswaardige talenten, die vervolgens toch een eigen realityserie krijgt. Dat heeft Vaes vooral te danken aan haar status als de ex-vriendin van Lil' Kleine, door wie ze flink mishandeld werd. René van der Gijp viel in de documentaireserie over het leven van Vaes en was niet bepaald te spreken over de kwaliteit; de serie is volgens hem van een 'onbedaarlijke leegheid'. Ook heeft hij medelijden met de cameraman, die de hele dag 'die onzin' moet filmen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jaimie Vaes past in de traditie van de familie Kardashian: een vrouw zonder noemenswaardige talenten, die vervolgens toch een eigen realityserie krijgt. Dat heeft Vaes vooral te danken aan haar status als de ex-vriendin van Lil' Kleine, door wie ze flink mishandeld werd. René van der Gijp viel in de documentaireserie over het leven van Vaes en was niet bepaald te spreken over de kwaliteit; de serie is volgens hem van een 'onbedaarlijke leegheid'. Ook heeft hij medelijden met de cameraman, die de hele dag 'die onzin' moet filmen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV