Zien: Twitter juicht na exit Chatilla van Grinsven in Expeditie Robinson

Zien: Twitter juicht na exit Chatilla van Grinsven in Expeditie Robinson

Zien: Twitter juicht na exit <em>Chatilla van Grinsven</em> in <em>Expeditie Robinson</em> Vanaf minuut één was Chatilla van Grinsven bezig met het spel in Expeditie Robinson. Met haar constante zucht naar bondjes, achterbakse trucjes en opdringerig gedrag richtten de pijlen van de kijkers zich al snel op haar. Ook haar kampleden hadden nogal eens moeite met het irritante gedrag van Van Grinsven; de uitbarsting van Harry Piekema is inmiddels berucht. Maandag bleken veel van haar kampgenoten helemaal klaar met haar en werd ze keihard weggestemd. Twitter ontplofte van vreugde, maar helaas: Van Grinsven krijgt een tweede kans op Afvallerseiland... Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Hieronder zie je een greep uit de Twitter-reacties op het vertrek van Chatilla van Grinsven. Bekijk ook Video: Mike Weerts valt vlak voor samensmelting af en moet naar Afvallerseiland Bekijk deze video » Video: Iliass Ojja boos op Expeditie Robinson na injectienaald-voorval Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Zien: Twitter juicht na exit Chatilla van Grinsven in Expeditie Robinson

Vanaf minuut één was Chatilla van Grinsven bezig met het spel in Expeditie Robinson. Met haar constante zucht naar bondjes, achterbakse trucjes en opdringerig gedrag richtten de pijlen van de kijkers zich al snel op haar. Ook haar kampleden hadden nogal eens moeite met het irritante gedrag van Van Grinsven; de uitbarsting van Harry Piekema is inmiddels berucht. Maandag bleken veel van haar kampgenoten helemaal klaar met haar en werd ze keihard weggestemd. Twitter ontplofte van vreugde, maar helaas: Van Grinsven krijgt een tweede kans op Afvallerseiland...

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Hieronder zie je een greep uit de Twitter-reacties op het vertrek van Chatilla van Grinsven.

Actuele video's

Meer actuele video's