Raymond Mens wil napraten met Wilfred Genee, maar: 'Hij is weer popiejopie aan het doen'

Raymond Mens wil napraten met Wilfred Genee, maar: 'Hij is weer popiejopie aan het doen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Raymond Mens</em> wil napraten met <em>Wilfred Genee</em>, maar: 'Hij is weer popiejopie aan het doen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Amerika-deskundige Raymond Mens kwam maandagavond van een koude kermis thuis na Vandaag Inside. Hij was gevraagd om even na te praten met presentator Wilfred Genee in de rubriek In de wandelgangen, maar die liet nogal op zich wachten. Hier was Mens niet van gediend: "Hij is weer popiejopie aan het doen! Dan wachten we maar. Het is altijd hartstikke leuk als je hier komt, leuk gesprek met elkaar en zo. Maar je merkt toch dat die mannen een beetje kapsones krijgen. Ze zien je gewoon niet meer staan." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Amerika-deskundige Raymond Mens kwam maandagavond van een koude kermis thuis na Vandaag Inside. Hij was gevraagd om even na te praten met presentator Wilfred Genee in de rubriek In de wandelgangen, maar die liet nogal op zich wachten. Hier was Mens niet van gediend: "Hij is weer popiejopie aan het doen! Dan wachten we maar. Het is altijd hartstikke leuk als je hier komt, leuk gesprek met elkaar en zo. Maar je merkt toch dat die mannen een beetje kapsones krijgen. Ze zien je gewoon niet meer staan."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's