Chatilla van Grinsven reageert op haters na Expeditie Robinson: "Alleen maar lachen"

Chatilla van Grinsven reageert op haters na Expeditie Robinson: "Alleen maar lachen"

<em>Chatilla van Grinsven</em> reageert op haters na <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Alleen maar lachen&quot; Veel Expeditie Robinson-kijkers zijn blij dat deelneemster Chatilla van Grinsven maandag 31 oktober het spel moest verlaten. Het voelt voor veel kijkers als gerechtigheid, schrijft RTL Boulevard. Wat de topsporter zelf vindt van alle online reacties op haar acties vertelt ze voor de camera van RTL Boulevard. Bekijk hierboven de videoboodschap met Chatilla waarin ze o.a. vertelt dat ze met een glimlach terugkijkt op het avontuur. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Spanningen in Expeditie Robinson: ‘Kamp Oranje doet alles, de rest doet niks’ Bekijk deze video » Zien: Mike Weerts bereikt dieptepunt op Afvallerseiland, 'er zijn wel grenzen' Bekijk deze video »
TV :
Chatilla van Grinsven reageert op haters na Expeditie Robinson: "Alleen maar lachen"

Veel Expeditie Robinson-kijkers zijn blij dat deelneemster Chatilla van Grinsven maandag 31 oktober het spel moest verlaten. Het voelt voor veel kijkers als gerechtigheid, schrijft RTL Boulevard. Wat de topsporter zelf vindt van alle online reacties op haar acties vertelt ze voor de camera van RTL Boulevard. Bekijk hierboven de videoboodschap met Chatilla waarin ze o.a. vertelt dat ze met een glimlach terugkijkt op het avontuur.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's