BREEK: Koffietijd STOPT na mei 2023 met dagelijkse show (video)

BREEK: Koffietijd STOPT na mei 2023 met dagelijkse show (video)

Het programma Koffietijd stopt na mei 2023 met het maken van dagelijkse programma's. Dat meldt RTL zelf. In 2010 maakte het programma een doorstart, nadat het in 2001 van de buis werd gehaald.

Volgens de initiatiefnemer Postcode Loterij zijn de slechte kijkcijfers van de laatste maanden een rede om te stoppen met het programma: "Dit is het moment om een keuze over de voortgang te maken. Het programma bereikt helaas niet meer voldoende kijkers." RTL betreurt het stoppen van het programma.

Bekijk het fragment van Koffietijd-presentator Patrick Martens in The Big Show hieronder

BREEK: <em>Koffietijd</em> STOPT na mei 2023 met dagelijkse show (video) Het programma Koffietijd stopt na mei 2023 met het maken van dagelijkse programma's. Dat meldt RTL zelf. In 2010 maakte het programma een doorstart, nadat het in 2001 van de buis werd gehaald. Volgens de initiatiefnemer Postcode Loterij zijn de slechte kijkcijfers van de laatste maanden een rede om te stoppen met het programma: "Dit is het moment om een keuze over de voortgang te maken. Het programma bereikt helaas niet meer voldoende kijkers." RTL betreurt het stoppen van het programma. Bekijk het fragment van Koffietijd-presentator Patrick Martens in The Big Show hieronder Bekijk ook Frank Bartels in Koffietijd over 'Blind Date': "Oh nee, dat lijkt me verschrikkelijk!" Bekijk deze video » In Koffietijd de meest voorkomende klachten tijdens de overgang (video) Bekijk deze video »
TV :
BREEK: Koffietijd STOPT na mei 2023 met dagelijkse show (video)

Actuele video's

Meer actuele video's