Teun Kapitein van Urk: 'Máxima armen, dat hebben alleen oude mensen' (video)

Teun Kapitein van Urk: 'Máxima armen, dat hebben alleen oude mensen' (video)

Dinsdag 1 november 2022 om 17:33

Greetje Bosma en Teun Kapitein zijn niet helemaal tevreden over hun lichamen. Teun heeft wel een strakke buik maar tussen de organen schijnt vet te zitten en dat moet eraf. "Ik heb ook van die Máxima flappen," aldus Greetje. Waarop Teun lachend zegt: "Dat hebben alleen oude mensen Gre."

Bekijk hieronder de eerste beelden van Urk.

Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 1 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Teun Kapitein</em> van <em>Urk</em>: 'Máxima armen, dat hebben alleen oude mensen' (video) Greetje Bosma en Teun Kapitein zijn niet helemaal tevreden over hun lichamen. Teun heeft wel een strakke buik maar tussen de organen schijnt vet te zitten en dat moet eraf. "Ik heb ook van die Máxima flappen," aldus Greetje. Waarop Teun lachend zegt: "Dat hebben alleen oude mensen Gre." Bekijk hieronder de eerste beelden van Urk. Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 1 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Urk!: Teun en Albert moeten er niet aandenken om negentig jaar te worden Bekijk deze video » Teun Föhn belachelijk gemaakt om goedkope auto: "Je tas is duurder" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: op babybezoek bij Mathilde uit Urk! Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's