René van der Gijp giert om toespraak nieuwe Schiphol-topman (Vandaag Inside)

René van der Gijp giert om toespraak nieuwe Schiphol-topman (Vandaag Inside)

Dinsdag 1 november 2022 om 23:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> giert om toespraak nieuwe Schiphol-topman (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside heeft het filmpje van de nieuwe Schiphol-topman Ruud Sondag voor alle mensen van Schiphol, te pakken gekregen. En het is nu dus voor ons allemaal te zien. René van der Gijp lacht er hartelijk om en kan niet geloven dat dit Ruud Sondag is: "Dat is Michiel Romein! Dit is hem niet!" En vraagt vervolgens of ze het nog een keer kunnen zien: "Daar kan ik uren naar kijken, naar Ruud." Het blijft grappig, ook de tweede keer! Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Vandaag Inside heeft het filmpje van de nieuwe Schiphol-topman Ruud Sondag voor alle mensen van Schiphol, te pakken gekregen. En het is nu dus voor ons allemaal te zien. René van der Gijp lacht er hartelijk om en kan niet geloven dat dit Ruud Sondag is: "Dat is Michiel Romein! Dit is hem niet!" En vraagt vervolgens of ze het nog een keer kunnen zien: "Daar kan ik uren naar kijken, naar Ruud." Het blijft grappig, ook de tweede keer!

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's