Live stream Feyenoord - Lazio Roma (Europa League)

Live stream Feyenoord - Lazio Roma (Europa League)

Kijk donderdag 3 november vanaf 18.45 uur LIVE naar Feyenoord - Lazio Roma via de livestream hieronder.

Live stream <em>Feyenoord - Lazio Roma</em> (Europa League) Kijk donderdag 3 november vanaf 18.45 uur LIVE naar Feyenoord - Lazio Roma via de livestream hieronder. Donderdag spelen Feyenoord en Lazio Roma tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Feyenoord - Lazio Roma op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Lazio Roma De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Feyenoord - Lazio Roma (Europa League) Bekijk deze video » Feyenoord - Lazio Roma is donderdag 3 november vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Feyenoord - Lazio Roma (Europa League)

Donderdag spelen Feyenoord en Lazio Roma tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Feyenoord - Lazio Roma op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Lazio Roma

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord - Lazio Roma is donderdag 3 november vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV