Vivian Slingerland over stop Koffietijd: 'Het is gewoon KUT' (video)

Vivian Slingerland over stop Koffietijd: 'Het is gewoon KUT' (video)

Woensdag 2 november 2022 om 15:25

De stop van Koffietijd komt niet alleen voor de kijkers als een grote schok, maar ook voor de makers en presentatoren van het programma. "Het is voorbij: gewoon kut," aldus een duidelijke Vivian Slingerland over de stop van het programma.

Quinty heeft er niet van geslapen
Zo vertelt presentatrice Quinty Trustfull dat ze er niet van heeft kunnen slapen. "Ik werd om vier uur klaar wakker, dus ik ben er maar uitgegaan. Het is wel een beetje gedaald, maar we mogen ook gelukkig nog zeven maanden heerlijke uitzendingen maken," aldus Quinty. De reden volgens de presentatrice is vanwege het aflopen van het contract. "We zijn een duur programma, dan wordt er gekeken van zoveel kost het, halen we daar dan genoeg uit en dan houdt het blijkbaar op," zegt Quinty.

Bekijk hieronder de RTL Boulevard-beelden met Vivian en Quinty.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vivian Slingerland</em> over stop <em>Koffietijd</em>: 'Het is gewoon KUT' (video) De stop van Koffietijd komt niet alleen voor de kijkers als een grote schok, maar ook voor de makers en presentatoren van het programma. "Het is voorbij: gewoon kut," aldus een duidelijke Vivian Slingerland over de stop van het programma. Quinty heeft er niet van geslapenZo vertelt presentatrice Quinty Trustfull dat ze er niet van heeft kunnen slapen. "Ik werd om vier uur klaar wakker, dus ik ben er maar uitgegaan. Het is wel een beetje gedaald, maar we mogen ook gelukkig nog zeven maanden heerlijke uitzendingen maken," aldus Quinty. De reden volgens de presentatrice is vanwege het aflopen van het contract. "We zijn een duur programma, dan wordt er gekeken van zoveel kost het, halen we daar dan genoeg uit en dan houdt het blijkbaar op," zegt Quinty. Bekijk hieronder de RTL Boulevard-beelden met Vivian en Quinty. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook BREEK: Koffietijd STOPT na mei 2023 met dagelijkse show (video) Bekijk deze video » Loretta Schrijver over einde Koffietijd: "Ik ben niet kapot!" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Video: Quinty Trustfull over einde Koffietijd, 'Tranen sprongen in mijn ogen' Bekijk deze video »
TV :
Vivian Slingerland over stop Koffietijd: 'Het is gewoon KUT' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's