Sylvia Geersen wil niet van gebouw af in Special Forces VIPS: "Je kop erbij houden!"

Sylvia Geersen wil niet van gebouw af in Special Forces VIPS: "Je kop erbij houden!"

Het tweede seizoen van Special Forces VIPS is op Videoland van start gegaan. Elf bekende Nederlanders gaan de zwaarste training van hun leven aan. Sylvia Geersen, die binnenkort te zien is als Bachelorette op Videoland, moet in de eerste aflevering al een van haar grootste angsten overwinnen. Bekijk een fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Sylvia Geersen</em> wil niet van gebouw af in <em>Special Forces VIPS</em>: &quot;Je kop erbij houden!&quot; Het tweede seizoen van Special Forces VIPS is op Videoland van start gegaan. Elf bekende Nederlanders gaan de zwaarste training van hun leven aan. Sylvia Geersen, die binnenkort te zien is als Bachelorette op Videoland, moet in de eerste aflevering al een van haar grootste angsten overwinnen. Bekijk een fragment hieronder. Lees verder onder de video. "Niks maar!"Sylvia staat op de rand van een hoog gebouw, maar durft niet te springen. Ze wordt aangemoedigd door haar medekandidaten en ook de presentator heeft wat te zeggen: "Je kop erbij houden", "Niks maar... Leun naar voren!", roept hij. Special Forces VIPS is vanaf woensdag 2 november wekelijks exclusief te zien bij Videoland. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Special Forces VIPS terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Donny Roelvink over Special Forces VIPS: 'Het is vallen en opstaan' (video) Bekijk deze video » Zien: Thijs Zeeman wordt aangepakt in Special Forces VIPS: "Je hebt het opgekloot" Bekijk deze video »
Serie :
Sylvia Geersen wil niet van gebouw af in Special Forces VIPS: "Je kop erbij houden!"

"Niks maar!"
Sylvia staat op de rand van een hoog gebouw, maar durft niet te springen. Ze wordt aangemoedigd door haar medekandidaten en ook de presentator heeft wat te zeggen: "Je kop erbij houden", "Niks maar... Leun naar voren!", roept hij.

Special Forces VIPS is vanaf woensdag 2 november wekelijks exclusief te zien bij Videoland. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Special Forces VIPS terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's