Trijntje Oosterhuis mega enthousiast over haar 'perfecte plaatje': "Het is te gek!"

Trijntje Oosterhuis mega enthousiast over haar 'perfecte plaatje': "Het is te gek!"

Vanavond zien we alweer de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje met opnieuw twee shoots. Trijntje Oosterhuis vindt haar geschoten foto 'te gek'. Ze schreeuwt het uit van blijdschap, bekijk de beelden hieronder. Vorige week zagen we hoe Linda Hakeboom erg in haar sas was tijdens de naaktshoot.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Trijntje Oosterhuis</em> mega enthousiast over haar 'perfecte plaatje': &quot;Het is te gek!&quot; Vanavond zien we alweer de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje met opnieuw twee shoots. Trijntje Oosterhuis vindt haar geschoten foto 'te gek'. Ze schreeuwt het uit van blijdschap, bekijk de beelden hieronder. Vorige week zagen we hoe Linda Hakeboom erg in haar sas was tijdens de naaktshoot. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Inge Ipenburg is eerste afvaller van Het Perfecte Plaatje: "Ik was er heel verdrietig om" Bekijk deze video » Zie: zangeres Bente: "Ik ben de puppy en de uk" Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV