Quinty Trustfull emtioneel door stoppen Koffietijd: "Ik schoot vol" (video)

Quinty Trustfull emtioneel door stoppen Koffietijd: "Ik schoot vol" (video)

Gistermiddag is bekend geworden dat de stekker uit het dagelijkse ochtendprogramma Koffietijd is getrokken. Een emotioneel moment voor de presentatrices. Quinty Trustfull moest er een traan om laten.

<em>Quinty Trustfull</em> emtioneel door stoppen <em>Koffietijd</em>: &quot;Ik schoot vol&quot; (video) Gistermiddag is bekend geworden dat de stekker uit het dagelijkse ochtendprogramma Koffietijd is getrokken. Een emotioneel moment voor de presentatrices. Quinty Trustfull moest er een traan om laten. Schoot volNa 12 jaar houdt het kletsprogramma ermee op. Niet alleen de trouwe kijkers hebben het er moeilijk mee, maar ook de presentatrices: "We hebben de meest bizarre, leuke en achterlijke dingen gedaan", aldus de dames. Toch balen ze er stiekem wel een beetje van: "Ik schoot vol", aldus Quinty. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Quinty Trustfull emtioneel door stoppen Koffietijd: "Ik schoot vol" (video)

Schoot vol
Na 12 jaar houdt het kletsprogramma ermee op. Niet alleen de trouwe kijkers hebben het er moeilijk mee, maar ook de presentatrices: "We hebben de meest bizarre, leuke en achterlijke dingen gedaan", aldus de dames. Toch balen ze er stiekem wel een beetje van: "Ik schoot vol", aldus Quinty.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV