Rob Goossens over Jumbo-reclame WK: "Dit is bijna niet te geloven" (video)

Rob Goossens over Jumbo-reclame WK: "Dit is bijna niet te geloven" (video)

Supermarktketen Jumbo heeft een behoorlijke misstap gezet door de WK-reclame die op de buis is verschenen. In de reclame zijn bouwvakkers te zien die al dansend meejuichen met de muziek. Dat schoot in het verkeerde keelgat van veel Nederlanders.

Rob Goossens over <em>Jumbo-reclame WK</em>: &quot;Dit is bijna niet te geloven&quot; (video) Supermarktketen Jumbo heeft een behoorlijke misstap gezet door de WK-reclame die op de buis is verschenen. In de reclame zijn bouwvakkers te zien die al dansend meejuichen met de muziek. Dat schoot in het verkeerde keelgat van veel Nederlanders. BouwvakkersTijdens de bouw van de megalomane voetbalstadions in de oliestaat zijn duizenden doden gevallen, niet zo gek dus dat Nederland niet erg blij wordt van deze reclame. Rob Goossens reageert: "Die bouwvakkers zijn het symbool geworden en dat je dan uitgerekend voor zo'n invulling kiest, dat is bijna niet te geloven." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Rob Goossens over Jumbo-reclame WK: "Dit is bijna niet te geloven" (video)

Bouwvakkers
Tijdens de bouw van de megalomane voetbalstadions in de oliestaat zijn duizenden doden gevallen, niet zo gek dus dat Nederland niet erg blij wordt van deze reclame. Rob Goossens reageert: "Die bouwvakkers zijn het symbool geworden en dat je dan uitgerekend voor zo'n invulling kiest, dat is bijna niet te geloven."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV