HLF8 gemist? Wie is de heftigste puber uit het koningshuis?

HLF8 gemist? Wie is de heftigste puber uit het koningshuis?

Woensdag 2 november 2022 om 21:08

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? Wie is de heftigste puber uit het <em>koningshuis</em>? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 gaat het vanavond over pubers naar aanleiding van het boek van Kluun: 'Help, ik heb een puber!' Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben twee pubers en Hélène Hendriks vraagt zich af wie de ergste puber is. Sandra Schuurhof, Koningshuisdeskundige, hoeft niet lang na te denken: "Alexia!" "Daarom is ze ook ‘weggebonjourd’ naar Wales" lacht Hélène. Volgens Schuurhof houdt Alexia van dansen, drinken en uitgaan. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

In HLF8 gaat het vanavond over pubers naar aanleiding van het boek van Kluun: 'Help, ik heb een puber!' Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben twee pubers en Hélène Hendriks vraagt zich af wie de ergste puber is. Sandra Schuurhof, Koningshuisdeskundige, hoeft niet lang na te denken: "Alexia!" "Daarom is ze ook ‘weggebonjourd’ naar Wales" lacht Hélène. Volgens Schuurhof houdt Alexia van dansen, drinken en uitgaan.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's