HLF8: trotse koning Willem-Alexander over Amalia: "Eerste tentamenronde ging goed" (video)

HLF8: trotse koning Willem-Alexander over Amalia: "Eerste tentamenronde ging goed" (video)

Woensdag 2 november 2022 om 21:56

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: trotse koning <em>Willem-Alexander</em> over <em>Amalia:</em> &quot;Eerste tentamenronde ging goed&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het koningspaar is terug van het driedaagse staatsbezoek in Griekenland. De pers is benieuwd naar hoe het met Amalia gaat. In een persfragment zien we bij HLF8 een trotse vader Willem-Alexander die een nieuwtje te vertellen heeft, namelijk dat Amalia's eerste tentamens goed zijn gegaan. Moeder Máxima geeft aan dat er gekeken wordt naar hoe het op de lange termijn moet met de strenge beveiliging rond haar dochter. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Het koningspaar is terug van het driedaagse staatsbezoek in Griekenland. De pers is benieuwd naar hoe het met Amalia gaat. In een persfragment zien we bij HLF8 een trotse vader Willem-Alexander die een nieuwtje te vertellen heeft, namelijk dat Amalia's eerste tentamens goed zijn gegaan. Moeder Máxima geeft aan dat er gekeken wordt naar hoe het op de lange termijn moet met de strenge beveiliging rond haar dochter.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's