Job Knoester in Vandaag Inside denkt dat incidenten bij Jinek gepland zijn

Job Knoester in Vandaag Inside denkt dat incidenten bij Jinek gepland zijn

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Job Knoester</em> in <em>Vandaag Inside</em> denkt dat incidenten bij <em>Jinek</em> gepland zijn Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Job Knoester mag bij Vandaag Inside zijn hart luchten over wat hij maar wil en hij grijpt zijn kans om de afgelopen incidenten in het programma Jinek aan te kaarten. Hij vermoedt dat Jinek in paniek is vanwege de slechte kijkcijfers en denkt dat alles gepland is. Knoester: "Ik denk dat het echt niet echt is." Wat vindt Johan Derksen ervan, als kenner op dat gebied? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Job Knoester in Vandaag Inside denkt dat incidenten bij Jinek gepland zijn

Job Knoester mag bij Vandaag Inside zijn hart luchten over wat hij maar wil en hij grijpt zijn kans om de afgelopen incidenten in het programma Jinek aan te kaarten. Hij vermoedt dat Jinek in paniek is vanwege de slechte kijkcijfers en denkt dat alles gepland is. Knoester: "Ik denk dat het echt niet echt is." Wat vindt Johan Derksen ervan, als kenner op dat gebied?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's