Het Perfecte Plaatje: welke fotograaf moet deze week de wedstrijd verlaten?

Het Perfecte Plaatje: welke fotograaf moet deze week de wedstrijd verlaten?

In Het Perfecte Plaatje wordt het steeds spannender, en deze week is een goede en populaire fotograaf naar huis gestuurd in een nogal onverwachte exit. Edwin Jonker presteerde niet goed genoeg met zijn foto’s en moest daarom de wedstrijd verlaten…

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: welke fotograaf moet deze week de wedstrijd verlaten? In Het Perfecte Plaatje wordt het steeds spannender, en deze week is een goede en populaire fotograaf naar huis gestuurd in een nogal onverwachte exit. Edwin Jonker presteerde niet goed genoeg met zijn foto’s en moest daarom de wedstrijd verlaten… Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Trijntje Oosterhuis mega enthousiast over haar 'perfecte plaatje': "Het is te gek!" Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de vierde aflevering Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: welke fotograaf moet deze week de wedstrijd verlaten?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV