Het Grote Groene Idee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Grote Groene Idee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Grote Groene Idee gemist? Bekijk hier de hele uitzending De publieke omroep staat deze week grotendeels in het teken van het klimaat en de opwarming van de aarde. Ook HUMAN draagt zijn steentje bij met de speciale uitzending Het grote groene idee. In deze amusementsshow, gepresenteerd door Harm Edens, reageren vijf BN'ers op nieuwe, verbazingwekkend en creatieve ideeën waarmee we kunnen bijdragen aan een beter klimaat. Kleding en voedselVoormalig hockey international Kim Lammers laat zien wat we anders kunnen doen als het aankomt op onze kleding. Kok en kookboekenschrijver Ramon Beuk richt zich in het programma op duurzaam voedsel. Tom Middendorp heeft als Commandant der Strijdkrachten veel conflicten de revue zien passeren. Verreweg de grootste uitdaging? Klimaatverandering. Omgedoopt tot Klimaatgeneraal zet hij zich met veel passie in voor een beter klimaat met een mooi project rond water. AfvalMiddendorp brengt een groot groen idee mee waarmee flink wat energie bespaart kan worden. Acteur/cabaretier Ruben van der Meer toont samen met actrice/zangeres Ricky Koole hoe we op verschillende manieren aanzienlijk minder huishoudelijk afval in huis kunnen halen. Aan de science desk zitten futorologist Jacintha Scheerder en wetenschapsjournalist Diederik Jekel die duiden welke positieve impact de verschillende ideeën hebben op het klimaat. Bekijk ook Cathelijne Broers hekelt klimaatactivisten die kunst vernielen: 'Helemaal geen begrip voor' Bekijk deze video » Jinek gemist? Bekijk hele gesprek met klimaatactivist Jelle de Graaf, die zich aan tafel lijmt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De publieke omroep staat deze week grotendeels in het teken van het klimaat en de opwarming van de aarde. Ook HUMAN draagt zijn steentje bij met de speciale uitzending Het grote groene idee. In deze amusementsshow, gepresenteerd door Harm Edens, reageren vijf BN'ers op nieuwe, verbazingwekkend en creatieve ideeën waarmee we kunnen bijdragen aan een beter klimaat.

Kleding en voedsel
Voormalig hockey international Kim Lammers laat zien wat we anders kunnen doen als het aankomt op onze kleding. Kok en kookboekenschrijver Ramon Beuk richt zich in het programma op duurzaam voedsel. Tom Middendorp heeft als Commandant der Strijdkrachten veel conflicten de revue zien passeren. Verreweg de grootste uitdaging? Klimaatverandering. Omgedoopt tot Klimaatgeneraal zet hij zich met veel passie in voor een beter klimaat met een mooi project rond water.

Afval
Middendorp brengt een groot groen idee mee waarmee flink wat energie bespaart kan worden. Acteur/cabaretier Ruben van der Meer toont samen met actrice/zangeres Ricky Koole hoe we op verschillende manieren aanzienlijk minder huishoudelijk afval in huis kunnen halen. Aan de science desk zitten futorologist Jacintha Scheerder en wetenschapsjournalist Diederik Jekel die duiden welke positieve impact de verschillende ideeën hebben op het klimaat.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV