Jinek: wordt wooncrisis nog groter als bouw stilvalt door stikstofbeleid?

Jinek: wordt wooncrisis nog groter als bouw stilvalt door stikstofbeleid?

Donderdag 3 november 2022 om 09:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 2 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

De Raad van State heeft geoordeeld dat het moeilijker moet worden om bouwprojecten op te starten, waarbij stikstof vrijkomt. Floor Bremer vertelt bij Jinek meer over de gevolgen hiervan, ook al is deze beslissing volgens haar geen verrassing. Er is al een wooncrisis, er zijn te weinig woningen in Nederland. Er zijn volop plannen om meer te bouwen, maar deze plannen staan nu op losse schroeven. En volgens Bremer weet niemand hoe groot deze vertraging wordt…

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: wordt wooncrisis nog groter als bouw stilvalt door stikstofbeleid? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 2 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. De Raad van State heeft geoordeeld dat het moeilijker moet worden om bouwprojecten op te starten, waarbij stikstof vrijkomt. Floor Bremer vertelt bij Jinek meer over de gevolgen hiervan, ook al is deze beslissing volgens haar geen verrassing. Er is al een wooncrisis, er zijn te weinig woningen in Nederland. Er zijn volop plannen om meer te bouwen, maar deze plannen staan nu op losse schroeven. En volgens Bremer weet niemand hoe groot deze vertraging wordt… Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: wordt wooncrisis nog groter als bouw stilvalt door stikstofbeleid?

Actuele video's

Meer actuele video's