Video ministers voor betere werkomstandigheden op Schiphol zorgt voor verbijstering

Video ministers voor betere werkomstandigheden op Schiphol zorgt voor verbijstering

Een video van ministers Mark Harbers en Karien van Gennip waarin ze pleiten voor betere werkomstandigheden op Schiphol zorgt voor nogal wat ophef. Verslaggever Wouter de Winther vertelt dat hij verbijsterd is door het filmpje, ten eerste omdat het pas een half jaar komt nadat de chaos en stakingen op Schiphol begonnen.

Lees verder onder de video.

Video ministers voor betere werkomstandigheden op <em>Schiphol</em> zorgt voor verbijstering Een video van ministers Mark Harbers en Karien van Gennip waarin ze pleiten voor betere werkomstandigheden op Schiphol zorgt voor nogal wat ophef. Verslaggever Wouter de Winther vertelt dat hij verbijsterd is door het filmpje, ten eerste omdat het pas een half jaar komt nadat de chaos en stakingen op Schiphol begonnen. Lees verder onder de video. Actie Kabinet 'schaamteloos'Daarbij vindt het hij ‘schaamteloos’ dat de mensen die toen uren in de rij hebben gestaan nu de mededeling krijgen dat ze ook nog eens extra mogen gaan betalen, zonder dat het Kabinet hand in eigen boezem steekt. Volgens De Winther heeft de politiek de onderbetaling zelf veroorzaakt. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Schiphol maandag: opnieuw lange rijen, ondervond ook Heleen van Royen (video) Bekijk deze video » René van der Gijp giert om toespraak nieuwe Schiphol-topman (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Video ministers voor betere werkomstandigheden op Schiphol zorgt voor verbijstering

Actie Kabinet 'schaamteloos'
Daarbij vindt het hij ‘schaamteloos’ dat de mensen die toen uren in de rij hebben gestaan nu de mededeling krijgen dat ze ook nog eens extra mogen gaan betalen, zonder dat het Kabinet hand in eigen boezem steekt. Volgens De Winther heeft de politiek de onderbetaling zelf veroorzaakt.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV