Secret Duets: Frans Bauer denkt dat hij duet zingt met een wielrenner

Secret Duets: Frans Bauer denkt dat hij duet zingt met een wielrenner

Donderdag 3 november 2022 om 14:02

Frans Bauer vindt Secret Duets eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Met de hints spijkers, vaseline en stopwatch heeft hij gelijk in de gaten dat hij met een wielrenner te maken heeft. Ook ‘spijkers’ horen bij een fietser volgens de volkszanger, want daar rijd je een lekke band mee, zo luidt zijn messcherpe analyse. Als hij het duet begint te zingen is het alleen nog de grote vraag wélke wielrenner dan met hem het liedje Papa van Stef Bos ten gehore brengt…

Bekijk de beelden van Secret Duets hieronder.

Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

<em>Secret Duets</em>: Frans Bauer denkt dat hij duet zingt met een wielrenner Frans Bauer vindt Secret Duets eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Met de hints spijkers, vaseline en stopwatch heeft hij gelijk in de gaten dat hij met een wielrenner te maken heeft. Ook ‘spijkers’ horen bij een fietser volgens de volkszanger, want daar rijd je een lekke band mee, zo luidt zijn messcherpe analyse. Als hij het duet begint te zingen is het alleen nog de grote vraag wélke wielrenner dan met hem het liedje Papa van Stef Bos ten gehore brengt… Bekijk de beelden van Secret Duets hieronder. Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Secret Duets: Carola Smit (BZN) is terug op tv!! Bekijk deze video » Zien: Frits Wester zingt met Samantha Steenwijk (Secret Duets) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's