House for Sale: lekker zwemmen en snorkelen in vijver tussen de vissen

House for Sale: lekker zwemmen en snorkelen in vijver tussen de vissen

In House for Sale laten bewoners hun bijzondere huis dat te koop staat zien en daarbij vertellen ze persoonlijke verhalen. In de eerste aflevering van dinsdag ging een meneer heerlijk even zwemmen in zijn vijver, tussen de vissen. Hij geeft ze meteen even eten, en hij bekent dat hij ook weleens lekker gaat snorkelen in de vijver, voor een hele andere beleving.

Bekijk de beelden van House for Sale hieronder.

House for Sale is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van House for Sale terugkijken bij Gids.tv.

<em>House for Sale</em>: lekker zwemmen en snorkelen in vijver tussen de vissen In House for Sale laten bewoners hun bijzondere huis dat te koop staat zien en daarbij vertellen ze persoonlijke verhalen. In de eerste aflevering van dinsdag ging een meneer heerlijk even zwemmen in zijn vijver, tussen de vissen. Hij geeft ze meteen even eten, en hij bekent dat hij ook weleens lekker gaat snorkelen in de vijver, voor een hele andere beleving. Bekijk de beelden van House for Sale hieronder. House for Sale is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van House for Sale terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje: welke fotograaf moet deze week de wedstrijd verlaten? Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: hoe is het met Eke, Manny en de kleine? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV