Bij Ons Op Het Kamp: Frans is afdingen voor tien rollen behang (video)

Bij Ons Op Het Kamp: Frans is afdingen voor tien rollen behang (video)

Vanavond is de derde aflevering van Bij Ons Op Het Kamp te zien. In deze RTL 5-realityserie zien we de bruisende wereld van woonwagenbewoners. Bekijk de eerste beelden van aflevering 3 met een afdingende Frans hieronder.

"Prijzig"
Frans is in Bij Ons Op Het Kamp aan het rondkijken voor nieuw behang. Hij heeft tien rollen nodig en dat "is best wel prijzig", zegt hij. Frans is druk bezig met afdingen, bekijk het fragment hieronder.

Bij Ons Op Het Kamp is vanaf donderdag 20 oktober elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan Bij Ons Op Het Kamp terugkijken via Gids.tv.

<em>Bij Ons Op Het Kamp</em>: Frans is afdingen voor tien rollen behang (video) Vanavond is de derde aflevering van Bij Ons Op Het Kamp te zien. In deze RTL 5-realityserie zien we de bruisende wereld van woonwagenbewoners. Bekijk de eerste beelden van aflevering 3 met een afdingende Frans hieronder. "Prijzig"Frans is in Bij Ons Op Het Kamp aan het rondkijken voor nieuw behang. Hij heeft tien rollen nodig en dat "is best wel prijzig", zegt hij. Frans is druk bezig met afdingen, bekijk het fragment hieronder. Bij Ons Op Het Kamp is vanaf donderdag 20 oktober elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan Bij Ons Op Het Kamp terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Bij Ons Op Het Kamp Bekijk deze video » Bij Ons Op Het Kamp aflevering 2: Gijs als paspop in de etalage Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV