Zien: Beste Zangers maakt speciale aflevering voor KiKa, dit zijn de deelnemers

Zien: Beste Zangers maakt speciale aflevering voor KiKa, dit zijn de deelnemers

Jan Smit deelt donderdag een video op Instagram waarin hij zijn fans bedankt voor de lieve reacties op zijn nieuwe album Boven Jan, die sinds 6 dagen uit is. (zie video onderaan de pagina) Ook laat Jan weten dat er op 8 december 2022 een speciale editie van Beste Zangers te zien zal zijn. Dit laat hij weten in zijn Instagram Stories.

KiKa
Het zangprogramma Beste Zangers komt in december met een speciale aflevering om aandacht te vragen voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Onder anderen Jaap Reesema, Henk Poort, Glen Faria en Tabitha, die in eerdere seizoenen in het programma te zien waren, zullen hun opwachting maken. Tijdens de uitzending kan er worden gedoneerd aan KiKa. Bekijk de Instagrampost van Beste Zangers hieronder:

Lees verder onder dit bericht.

Bekijk hieronder de Instagramvideo met Jan Smit, die zijn fans bedankt voor de lieve reacties op zijn nieuwe album. Beste Zangers KiKa wordt op 8 december om 20:30 uur uitgezonden bij AVROTROS op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Beste Zangers</em> maakt speciale aflevering voor KiKa, dit zijn de deelnemers Jan Smit deelt donderdag een video op Instagram waarin hij zijn fans bedankt voor de lieve reacties op zijn nieuwe album Boven Jan, die sinds 6 dagen uit is. (zie video onderaan de pagina) Ook laat Jan weten dat er op 8 december 2022 een speciale editie van Beste Zangers te zien zal zijn. Dit laat hij weten in zijn Instagram Stories. KiKaHet zangprogramma Beste Zangers komt in december met een speciale aflevering om aandacht te vragen voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Onder anderen Jaap Reesema, Henk Poort, Glen Faria en Tabitha, die in eerdere seizoenen in het programma te zien waren, zullen hun opwachting maken. Tijdens de uitzending kan er worden gedoneerd aan KiKa. Bekijk de Instagrampost van Beste Zangers hieronder: Lees verder onder dit bericht. View this post on Instagram A post shared by Beste Zangers (@bestezangers) Bekijk hieronder de Instagramvideo met Jan Smit, die zijn fans bedankt voor de lieve reacties op zijn nieuwe album. Beste Zangers KiKa wordt op 8 december om 20:30 uur uitgezonden bij AVROTROS op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers duetten: "Als je dan toch op je bek gaat, dan maar samen" (video) Bekijk deze video » Floor Jansen heeft borstkanker & wordt vrijdag geopereerd: "Geen uitzaaiingen" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV