The Masked Singer bij Koffietijd: zit Dries Roelvink in het apenpak?

The Masked Singer bij Koffietijd: zit Dries Roelvink in het apenpak?

In Koffietijd zijn de rollen een keer omgedraaid als Ruben Nicolai langskomt. Vanavond gaat een nieuw seizoen van The Masked Singer van start en in de ochtendshow kunnen de kijkers alvast genieten van een voorproefje. Het is de grote vraag wie er in het apenpak zit, maar de lievelingskleur geel zorgt ervoor dat Ruben, Pernille La Lau en Patrick Martens het meteen weten: zit Dries Roelvink in het apenpak?

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em> bij <em>Koffietijd</em>: zit Dries Roelvink in het apenpak? In Koffietijd zijn de rollen een keer omgedraaid als Ruben Nicolai langskomt. Vanavond gaat een nieuw seizoen van The Masked Singer van start en in de ochtendshow kunnen de kijkers alvast genieten van een voorproefje. Het is de grote vraag wie er in het apenpak zit, maar de lievelingskleur geel zorgt ervoor dat Ruben, Pernille La Lau en Patrick Martens het meteen weten: zit Dries Roelvink in het apenpak? Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Zien: Carlo & Loretta tellen dagen af tot nieuw seizoen The Masked Singer Bekijk deze video » Jinek: doet Matthijs van Nieuwkerk mee aan The Masked Singer? Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer bij Koffietijd: zit Dries Roelvink in het apenpak?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV