Linda de Mol knapt op van inpakdag LINDA.: ‘Relativeert je eigen problemen enorm’

Linda de Mol knapt op van inpakdag LINDA.: ‘Relativeert je eigen problemen enorm’

Linda de Mol krijgt een goed gevoel van de inpakdag van de LINDA.foundation. Ze versturen waardevolle pakketjes naar gezinnen die het financieel zwaar hebben. “Dat is wel heel fijn. Want op de een of andere manier vind ik het een heel negatief jaar, misschien ook persoonlijk”, zegt Linda.

Lees verder onder de video.

<em>Linda de Mol</em> knapt op van inpakdag LINDA.: ‘Relativeert je eigen problemen enorm’ Linda de Mol krijgt een goed gevoel van de inpakdag van de LINDA.foundation. Ze versturen waardevolle pakketjes naar gezinnen die het financieel zwaar hebben. “Dat is wel heel fijn. Want op de een of andere manier vind ik het een heel negatief jaar, misschien ook persoonlijk”, zegt Linda. Lees verder onder de video. Linda de Mol: ‘Geld maakt niet gelukkig’De Mol, die afgelopen jaar van de radar verdween toen haar inmiddels ex-geliefde Jeroen Rietbergen van seksueel grensoverschrijdend gedrag werd beschuldigd bij The Voice, knapt enorm op van de inpakdag. “En het relativeert je eigen problemen ook enorm. Want geld maakt niet gelukkig, dat weet ik inmiddels, maar als je helemaal geen geld hebt maakt het je ook heel erg ongelukkig. En levert een zooitje stress, zorgen en narigheid op die vooral voor kinderen heel erg is.” Bekijk de video van LINDA. hierboven. Linda de Mol in Miljoenenjacht tegen koffermeisjes: 'Ik zeg niks meer tegen jullie hoor' Bekijk deze video » Sara schiet uit haar slof in Five Live: "Oliekoeke domme Charissa op mijn stoel!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Linda de Mol: ‘Geld maakt niet gelukkig’
De Mol, die afgelopen jaar van de radar verdween toen haar inmiddels ex-geliefde Jeroen Rietbergen van seksueel grensoverschrijdend gedrag werd beschuldigd bij The Voice, knapt enorm op van de inpakdag. “En het relativeert je eigen problemen ook enorm. Want geld maakt niet gelukkig, dat weet ik inmiddels, maar als je helemaal geen geld hebt maakt het je ook heel erg ongelukkig. En levert een zooitje stress, zorgen en narigheid op die vooral voor kinderen heel erg is.”

Bekijk de video van LINDA. hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's