Minister Weerwind over excuses Kabinet voor slavernijverleden: ‘Zeer belangrijk moment’

Minister Weerwind over excuses Kabinet voor slavernijverleden: ‘Zeer belangrijk moment’

Franc Weerwind, de minister voor Rechtsbescherming, bevestigt dat het Kabinet excuses gaat aanbieden voor het slavernijverleden van Nederland. “Het is een zeer belangrijk moment”, zegt Weerwind. “Ik vind het een groots en mooi moment dat het Kabinet dat doet.” Het is nieuws dat het Kabinet met een spijtbetuiging komt, eerder boden steden als Amsterdam en Rotterdam al excuses aan.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Minister Weerwind over <em>excuses</em> Kabinet voor slavernijverleden: ‘Zeer belangrijk moment’ Franc Weerwind, de minister voor Rechtsbescherming, bevestigt dat het Kabinet excuses gaat aanbieden voor het slavernijverleden van Nederland. “Het is een zeer belangrijk moment”, zegt Weerwind. “Ik vind het een groots en mooi moment dat het Kabinet dat doet.” Het is nieuws dat het Kabinet met een spijtbetuiging komt, eerder boden steden als Amsterdam en Rotterdam al excuses aan. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's