Zien: prinses Amalia verschijnt voor het eerst in openbaar sinds bedreiging

Zien: prinses Amalia verschijnt voor het eerst in openbaar sinds bedreiging

Vrijdag 4 november 2022 om 14:45

Kroonprinses Amalia is voor het eerst in het openbaar verschenen sinds bekend is gemaakt dat zij ernstig wordt bedreigd. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane poseerden vrijdag voor de pers in De Nieuwe Kerk in Amsterdam.

Lees verder onder de video.

Zien: prinses <em>Amalia</em> verschijnt voor het eerst in openbaar sinds bedreiging Kroonprinses Amalia is voor het eerst in het openbaar verschenen sinds bekend is gemaakt dat zij ernstig wordt bedreigd. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane poseerden vrijdag voor de pers in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. Lees verder onder de video. Amalia woont weer thuisHet is de eerste keer sinds de onthulling van een aantal weken geleden dat Amalia is vertrokken uit Amsterdam vanwege bedreigingen. Ze woont nu weer thuis, terwijl ze in Amsterdam studeert. Het koningspaar reageerde eerder emotioneel op de situatie van hun dochter Amalia. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Prinses Amalia bedolven onder steunreacties na bedreigingen: "Kan niet in dit land" Bekijk deze video » Koningspaar eerlijk over welzijn dochter: "Frustrerend en niet eenvoudig" (video) Bekijk deze video »
Royals :

Amalia woont weer thuis
Het is de eerste keer sinds de onthulling van een aantal weken geleden dat Amalia is vertrokken uit Amsterdam vanwege bedreigingen. Ze woont nu weer thuis, terwijl ze in Amsterdam studeert. Het koningspaar reageerde eerder emotioneel op de situatie van hun dochter Amalia.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's