Live stream wereldbeker shorttrack in Salt Lake City (vrijdag 4 november)

Live stream wereldbeker shorttrack in Salt Lake City (vrijdag 4 november)

Kijk op vrijdag 4 november vanaf 17.00 uur LIVE naar de wereldbeker shorttrack in Salt Lake City via de livestream hierboven.

Live stream <em>wereldbeker shorttrack</em> in Salt Lake City (vrijdag 4 november) Kijk op vrijdag 4 november vanaf 17.00 uur LIVE naar de wereldbeker shorttrack in Salt Lake City via de livestream hierboven. Na een succesvolle start van het internationale shorttrackseizoen in het Canadese Montreal is het nu tijd om door te reizen naar wintersportoord Salt Lake City. Programma: dag 1Vanaf 17.00 uur: kwalificatie De tweede wereldbeker shorttrack in Montreal, Canada is van 28 oktober tot en met 30 oktober te zien via bovenstaande Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Xandra Velzeboer wint 1000 meter shorttrack in wereldbeker Montreal Bekijk deze video » Zien: Suzanne Schulting domineert 1500 meter in Montreal na terugkeer Bekijk deze video »
Live :
Live stream wereldbeker shorttrack in Salt Lake City (vrijdag 4 november)

Na een succesvolle start van het internationale shorttrackseizoen in het Canadese Montreal is het nu tijd om door te reizen naar wintersportoord Salt Lake City.

Programma: dag 1
Vanaf 17.00 uur: kwalificatie

De tweede wereldbeker shorttrack in Montreal, Canada is van 28 oktober tot en met 30 oktober te zien via bovenstaande Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV